Riika Anundi

 

Tilasuunnittelu

Toimitilat, myymälät, messuosastot, kodit
Minulla on vuosien kokemus tilasuunnittelusta. Vahvuuneni on konseptointi ja luovuuden hyödyntäminen suunnittelussa. Käytän apunani suunnittelussa 3d-mallinnusohjelmaa. Ota yhteyttä, kun tulee tarvetta tilasuunnittelulle yksityisissä, julkisissa tiloissa tai toimitiloissa.

Hänen

luovuutensa

on aika poikkeuksellista,

yleensä kaikki

tarjoavat more or less
samannäköistä.

"

Referenssi:
Vantaan TAITEILIJASEURAN Taidelainaamon tilasuunnittelu
Taidelainaamo sijaitsee Tikkurilassa Galleria K:n yhteydessä. Suunnittelin Vantaan Taiteilijaseuran taidelainaamolle uuden selkeän ja tyylikkään ilmeen. Taidelainaamo antaa tilaa ja tuo esille sen tärkeintä eli jäsenten taidetta. Sisustussuunnittelulla tavoiteltiin lisää myyntiä taidelainaamolle, tunnettuutta seuralle ja sen taiteilijoille sekä uusia jäseniä seuralle.
 
Ilmeen suunnittelussa lähtökohtana pidettiin rakennuksen alkuperäistä tyyliä. Suunnittelussa huomioitiin käytännöllisyys ja ergonomia, niin että siellä vierailevien asiakkaiden on helppo tutustua taiteeseen, mutta myös niin, että siellä työskentelevien työnteko sujuu tehokkaasti ja mukavasti.
 
Tiivis yhteistyö rakentajan kanssa takaa sen, että lopputulos vastaa suunnitelmaa ja on kustannustehokas toteuttaa. Taidelainaamon suunnittelu sisälsi:
● Pohjapiirustuksen suunnittelu
● 3D-mallin suunnittelu ja kuvia eri kulmista
● Kalusteet (materiaalit, koot, valmistajat/jälleenmyyjät, hinnat)
● Valaistuksen suunnittelu
● Värit (tarkat värisävyt) ja materiaalit (tarkistetaan saatavuus ja hinta)
● Ikkunateippauksen suunnittelu ja painoaineiston toteutus