Riika Anundi

 

Taide

Taide tekee uniikin kodin

 

Taide tekee kodista uniikin. Osta taidetta itselle ja lahjaksi. Taidettani voi ostaa Taikon verkkokaupasta sekä Vantaan taiteilijaseuran taidelainaamon kivijalkaliikkeestä Tikkurilasta sekä Taide ja kehys Pekkalasta Oulusta. 

 

​Teen taideteoksia tilaustyönä. Kysy myös seinämuraalia kotiin tai yrityksen toimitilojen seinälle. Selaa töitäni tällä sivulla, Taiken verkkokaupassa ja Instagramissa. Voimme sopia tapaamisen työhuoneelleni Vantaalle. Olen avoin yhteistyöehdotuksille.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Taiteilija Riika Anundi

Tyylini on abstrakti, eloisa ja energinen. Hioutuneet kivet ja vesipisarat eivät jätä minua rauhaan. Kivet rauhoittavat, inspiroivat, antavat voimaa ja turvaa. Erityinen suhteeni kiviin alkoi lapsuudessa jäämerellä ja jatkuu aikuisiällä antaen loputtoman inspiraation lähteen. Minulle kivet kuvastavat koteloituneita tunteita, yhteisöllisyyttä, turvallisuuden tunnetta, mutta toisaalta turvattomuutta, sisaruksia.

Leikin väreillä, muodoilla ja rytmeillä. Kokeilen ja testaan, annan sattumalle sijaa. Maalaan väriä elämääni! Maalaan mm. akryyleillä, vesiväreillä, temperoilla ja musteella. Elän vahvaa luovuuden heräämisen kautta ja haluan levittää luovuuden ilosanomaa myös muille. Olen onnellinen huomatessani, miten luovuus tarttuu.