top of page

Paviljonki sai ilmeen

Kartanonkoskelle syksyllä 2018 rakennettu paviljonkirakennus sai ilmettä sisätiloihin. Korkea rappukäytävä johtaa ekaluokkalaisten tiloihin. Nyt rappukäytävässä on samaa tunnelmaa, jota rakennuksen ulkopuolellakin on: lämpimiä murrettuja sävyjä, harjakattoja ja puistomaisuutta.


Tilataideteoksen suunnittelu ja toteutus aloitettiin 1.-2. -luokkalaisille järjestetyssä muotoilu- ja taidekerhossa syksyllä 2018. Kerhoon osallistui Veromäen koulun oppilaita: 1.luokkalaisia paviljongista ja 2.-luokkalaisia Pointin rakennuksesta. Kerholaiset rakensivat jokainen oman talonsa ja maalasivat yli 3 metriä leveän pohjakankaan. Työtä jatkettiin työpajoissa, joihin osallistui koko talon ekaluokkalaiset. Kerhon ja työpajojen ohjaajana toimi Riika Anundi-Koskinen. Hän vastasi myös työn sijoittelusta, viimeistelystä ja ripustamisesta. Teos ripustettiin keväällä 2019.

Arkkitehtuuriaiheinen teos kokoaa yhteen jokaisen oppilaan talot ja tuo iloa niin oppilaille, vanhemmille kuin henkilökunnallekin.


Comments


bottom of page