top of page

Muotoilu, graafinen suunnittelu, konseptointi

Minulla on vuosien kokemus muotoilijana ja visuaalisena suunnittelijana. Työni on sisältänyt graafista suunnittelua, teollista muotoilua, pakkaussuunnittelua, messuosastojen suunnittelu, tilasuunnittelua, konseptisuunnittelua, markkinointimateriaalien suunnittelua ja palvelumuotoilua. Olen tehnyt graafisen ilmeen muotoilua, tuotteiden ja pakkauksen muotoilua niin visuaalisuuden kuin 3-ulotteisen muotoilun osalta.
 
Teen kuvituksia ja visualisointeja monella eri tyylillä, käsin ja digitaalisesti. Palvelumuotoilun menetelmät ja osallistaminen on minulle tuttuja. Laaja-alaisuuteni vuoksi minun on helppo hallita kokonaisuuksia ja lopputulos on yhtenäinen.
 
Teen tilasuunnittelmien lisäksi taidesuunnitelmia, joissa huomioin koko rakennuksen taidepolku ottaen huomioon ympäröivä tila ja sisustus. Taidesuunnitelmissa yhdistyy monipuolisesti laaja osaaminen muotoilun ja taiteen kentiltä. Teen taidesuunnitelman kesän 2020 Asuntomessuille Tuusulaan Duplio-taloon. Tutustu Duplion blogiin.
Kerro tarpeistanne ja toiveistanne ja pohditaan, missä kaikessa voisin olla apuna. Aloitetaan pienesti, niin halutessasi. Voit soittaa tai kirjoittaa sähköpostin. Seuraan myös facebookin ja instagramin postilaatikkoja. 

GRAAFINEN SUUNNITTELU ja visualisointi

TILASUUNNITTELU

palvelumuotoilu

taidesuunnitelma

bottom of page