top of page

2017-2019

Tällä hetkellä tyylini on abstrakti, värikäs, eloisa ja energinen. Leikin väreillä, muodoilla ja rytmeillä. Kokeilen ja testaan, annan sattumalle sijaa. Maalaan suurilla sudeilla, käsillä ja lastoilla. Teen raitoja laastin levityslastalla ja piirrän viivoja pensselin kärjellä tai puukolla. Teen kerroksia, pesen maalia pois, levitän uutta päälle. 

Koulutukseltani olen Taiteen maisteri. Valmistuin vuonna 2008 Lapin ylipistosta. Pääaineeni on teollinen muotoilu, sivuaineena kuvataide. 

Taiteilija ja muotoilija Riika Anundi

Taide tekee uniikin kodin

 

Taide tekee kodista omaleimaisen ja persoonallisen. Osta taidetta itselle ja lahjaksi. Taidettani voi ostaa Taikon verkkokaupasta sekä Vantaan taiteilijaseuran taidelainaamon kivijalkaliikkeestä Tikkurilasta sekä Taide ja kehys Pekkalasta Oulusta. 

 

​Teen taideteoksia tilaustyönä. Kysy myös seinämuraalia tai taidetapettia kotiin tai yrityksen toimitilojen seinälle. Selaa töitäni tällä sivulla, Taiken verkkokaupassa ja Instagramissa. Voimme sopia tapaamisen työhuoneelleni Vantaalle. Olen avoin yhteistyöehdotuksille. Ota yhteyttä viestillä, soittamalla tai sähköpostilla riika@riinu.fi.

bottom of page